Kosttillskott till din hund

Vi människor behöver ibland ta kosttillskott om vi inte får i oss tillräckligt med mineraler och vitaminer via maten. Detsamma gäller för våra fyrbenta pälsklingar.

Det kan som sagt handla om att de inte får i sig tillräcklig via maten eller att de behöver extra tillskott, på grund av sjukdom. Precis som vi människor behöver de också få i sig rätt mängd kolhydrater, proteiner, fetter, mineraler och vitaminer för att hålla sig friska och glada. Behovet varierar också beroende på ålder, ras, vikt och aktivitetsnivå. Vissa tillskott ger du hunden under hela livet och vissa behövs bara vid särskilda tillfällen.

Kosttillskott utöver mat

Kosttillskott kan även behövas om du tränar mycket med din hund i hundsporter som exempelvis agility. Då behöver få i sig extra för att orka och att återhämta sig rätt. Eller om din hund har speciella behov där den behöver kosttillskott för att hålla sig frisk och smärtfri vid bland annat ledproblem, hudbesvär, problem med magen och allergi. Du kan förbättra din hunds livskvalitet genom att ge dem kosttillskott.

Rekordmånga i Sverige har hund idag vilket resulterar i att behovet av kosttillskott ökar. I sin tur resulterar detta i att konkurrensen hårdnar och kvaliteten blir bättre. Se till att köpa kosttillskott till din hund online.